Hvordan er livet på tv?

Kamerahold med i skole?

Idag er dette oplæg om: Når kamera holdet er med i skole!

Det sker ikke så tit måske to gange om året, hvor der er tre mennesker der er med i min undervisning og følger bare følger med der…

Når de er med i skole har jeg selvfølgelig i tankerne at “nu kommer der sikkert nogle bare for at være med på tv!” det er en tanke man altid har… Men som jeg også har sagt før har jeg de bedste venner og den bedste veninde, som jeg ved ik kun er sammen med mig pga det!

Hvordan foregår dagen?

De har måske være hjemme hos os fra morgenstunden af, og så køre de med os i skole… Så får jeg en mikrofon på og det gør mine tætteste veninder måske også… Og så følger de bare med i vores undervisning og frikvarterende.

Og så på et eller andet tidspunkt i løbet af dagen så tager de så hjem og så fortsætter de bare med dagen som den normalt ville være.

Venner og veninderne med

Det er meget sjældendt at jeg vælger at mine veninder er med på kameraet, fordi det kommer an på om jeg kan mærke at de er sammen med mig pga tv’et!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvordan er livet på tv?