Kamerahold med i skole?

Se & Hør

I denne uge er det nye se og hør kommet ud..

Og jeg er på forsiden sammen med Michael Olesen..

Om artiklen

Artiklen handler om at jeg har danset med Michael Olesen som er med i Vild med Dans. Se & Hør spurgte mig om jeg havde lyst til en dansetime og photoshoot med Michael da de havde set i Årgang 0 til min konfirmation, at jeg selv havde danset.

Dagen

Mig og min far tog til København og derind hvor de øver under Vild Med Dans.

Vi kommer derind og vi går ned til alle kjolerne. Jeg får lov til at vælge en kjole jeg gerne vil danse i og jeg vælger at prøve 2 af Claduia Rex’s kjoler, 1 af Ditte Ylva’s kjoler og 1 af Mie Moltke’s. Jeg vælger en af Claudia Rex`s hvide kjoler, en af dem som hun dansede jive i til Vild med dans 2014.

Da jeg har valgt kjolen, går vi ind i det lokale vi skal være i og venter på Michael Olesen.

Da Michael kommer, spørger han mig om hvilke danse jeg bedst kan lide i Vild Med Dans. Jeg fortæller ham, at jeg godt kan lide Cha Cha og Jive…

Vi tager Jive, fordi der er meget energi i den dans, sagde Michael.

Michael er vild god. Han lære mig at danse Jive på 45 minutter og da vi er færdige siger han, at jeg var god til at lære fra mig og at jeg er god til at danse.

Det var virkelig en fantastisk dag, også fordi at jeg havde fødselsdag dagen før, så det var ligesom den bedste gave!

Så TUSIND tak til Se & Hør for at arrangere dene fantastiske dag for mig.

Kh. Stephanie 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kamerahold med i skole?