Mine apps ;)

Alvorligt.. Igen!

Som mange ved så går jeg meget ind for at mobning skal stoppes.

Så jeg vil selvfølgelig gøre alt for at få det budskab ud, og det er ved at gøre forskellige ting, og ved at være åben kan det måske lykkedes.

Forleden dag valgte jeg at få det budskab ud ved at ringe ind til Radio Nova om morgnen til deres morgen show Go’Nova. Jeg ringede ind fordi at de netop snakkede om de kommentar man får på nettet og om hvordan det er… Så i den andledning ringede jeg ind og fortalte min version af mine oplevelser af det.

Mine kommentar var blandt andet at –> “Jeg forstår ikke hvordan folk kan få sig selv til det, for det er jo voksne mennesker der sidder og skriver det” og “det er sgu ikke rart, men meget af det kan man bare side og grine af men andre de gør ret ondt.

Efter jeg havde snakket med dem havde jeg en følelse af at det nok skal lykkes på en eller anden måde.
Ude og hjemme har skrevet en artikel om indslaget så det kan i læse her.
Eller i kan gå ind og høre det her, hvis du spoler frem til Ca. 18 minutter.

Så det jeg mener med det her opslag er, at hvis du vil ud med noget så vær åben og sørg for at blive hørt. Og for min skyld så kan i gøre lige hvad i vil for at få jeres budskab ud. Så følg jeres hjerte og gør alt hvad i kan.

Og når vi nu har fat i emnet mobning, så det sådan noget som det her der er helt forfærdeligt! Og det er det der knuser mit hjerte, jeg synes ikke det er retfærdigt at man skal blive drillet eller gjort for nar bare fordi man er lidt anerledes eller folk bare synes det er sjovt.. Og jeg synes ikke der er fair at dem der så driller bare gør det fordi det er sjovt, eller fordi de ikke har andet at tage sig til!! Det gør man både ked af det og det gør mig også vred.

Kh.
Stephanie ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mine apps ;)