I DID IT!!!

Praktik !! <3

Weeeeee!!

Jeg har netop lige sluttet min praktikuge, som har været helt fantastisk.

Jeg har været i praktik inde på TV2 fra tirsdag til lørdag…

Tirsdag: Møder jeg klokken 09.30 inde på TV2 inde i københavn. Hvor jeg bliver inroduceret for alle dem som sidder i den afdeling jeg skulle være på – Kommunukationen. Der fik jeg nogle opgaver som jeg skulle lave. Den første var at jeg skulle oversætte en svensk tekst til dansk, fra den store bagedyst sverige. Derefter skulle jeg se en film som jeg også skulle lave opgaver til.

Onsdag: Møder klokken 09.30 igen inde på TV2 i københaven. Der blev jeg sat igang med at lave en artikle til den film jeg så dagen før. Men jeg blev desværre nød til at gå klokken 12, fordi jeg skulle hjem og filmes.

Torsdag: Tager jeg toget til odense fordi at der skulle jeg være med til to møder. Det første møde var med dem fra københavn og odense som snakkede om en masse ting som de har gang i.. Det andet møde var omkring den afdeling jeg havde sidet i, kommunikationen. Hvor de også snakkede om en masse ting som de havde snakket om før.

Fredag: Der skulle jeg først møde klokken 17.30 fordi jeg skulle til Vild Med Dans… Jeg skulle sidde ude bagved, der hvor jornalisster og fotografer sidder. Der skulle vi holde styr på at alt gik som det skulle. Det var rigtig sjovt, at skulle opleve showet fra den side.

Lørdag: Skulle jeg igen først møde klokken 17.00, for der skulle jeg til det store Knæk Cancer show. Det var nok den fedeste oplevese EVER.. Det var mega fedt at opleve hvordan, sådan et stort show hænger sammen og hvordan der ser ud når hele produktionen er igang med at få showet til at køre imens det så også er live.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

I DID IT!!!